Semi-mobile maskiner

Ved mange projekter som f.eks, etablering, udvidelse og/eller renovering af vejanlæg. Er produktionen af sand, grus og knust af beton til projektet en midlertidig fase. Er projektet afsluttet ønsker ejeren at flytte anlægget til et nyt projectsted. Ved at bruge de normale stationære anlæg kan demonterings-, transport- og installationsomkostninger derfor være lige så betydelige som opstartsinvesteringer, da det meste udstyr flyttes ud af det midlertidige stenbrud.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Flytning af maskinerne

Hjulmonterede knuser og sigteenheder er effektive løsninger til at give mulighed for at flytte hele anlægget til nye steder hurtigt og med minimale omkostninger. Disse enheder er en kombination af feeder, knuser og/eller knuser, sigteenhed med retur af overstørrelse, transportbånd og PLC kontrolpanelet alt sammen på ét chassis og monteret på hjul. Disse enheder kan nemt flyttes da de kan kobles til en standart lastbil. Brug af hydraulisk foldbare komponenter giver enorm kompakthed til enheden under transport. Da disse maskiner er drevet komplet elektriske er der ingen behov for en forbrændingsmotor på enheden.

Semi-mobile modeller vi forhandler fra Boratas

ModelBeskrivelse
Semi-Mobile Screen BLK01
Læs mere »
Boratas bærbare slagknuser og sand/grus sortermaskiner på enkelt chassis BLK01 er en fremragende løsning til genbrug, minedrift og tilslagsanvendelser, hvor både knusning og sigtning er nødvendig.

Da kundernes krav kræver fleksibilitet og alsidighed for at blive imødekommet ved en knusning med høj kapacitet, kan BLK bærbare slagknusere leveres som standard eller tilpasses ved at tilføje flere muligheder.
Semi-Mobile Screen BLK02-E
Læs mere »
Boratas bærbare slagknuser og sand/grus sortermaskiner på enkelt chassis BLK 02-E er en fremragende løsning til genbrugs-, minedrift og tilslagsanvendelser, hvor både knusning og sigtning er nødvendig.

Da kundernes krav kræver fleksibilitet og alsidighed for at blive imødekommet ved en knusning med høj kapacitet, kan BLK bærbare slagknusere leveres som standard eller tilpassede versioner ved at tilføje flere muligheder.