Stationære faciliteter

Borataş Machinery leverer et komplet udvalg af knuse- og sigteudstyr til mineralforarbejdningssystemer. Uanset om du ønsker at installere et helt tilpasset anlæg, blot udskifte et komplet kredsløb eller forny et individuelt udstyr, kan vi sikre, at du har det rigtige udstyr til dine specifikke behov.

I designfasen ser vi på variabler som malmens egenskaber og egenskaber, fysiske pladsbegrænsninger, malmlegemets størrelse osv. Vi tilbyder langsigtede og omkostningseffektive løsninger med den erfaring, vi har opnået i denne industri.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Vores maskiner og anlæg er designet og bygget til at blive brugt i følgende sektorer:

Vores stationære produktsortiment består af:

Stationære modeller vi forhandler fra Boratas

ModelBeskrivelse
Jaw Crushers
Læs mere »
Mobile kæbeknusere i Jawtrack-serien er den perfekte kombination af kompakthed, mobilitet og høj ydeevne med en imponerende kæbeknuser fra Boratas BCK kæbeknuser-serien. Disse mobile kæbeknusere, der typisk bruges til minedrift, stenbrud og genbrug, er ideelle til arbejde i byområder med begrænset plads.
Primary Impact Crushers
Læs mere »
Mobile kæbeknusere fra Jawtrack-serien er den perfekte kombination af kompakthed, mobilitet og høj ydeevne med en imponerende kæbeknuser fra den effektive BCK kæbeknuser-serie. Disse mobile kæbeknusere, der typisk bruges til minedrift, stenbrud og genbrug, er ideelle til arbejde i byområder med begrænset overflade.
Secondary Impact Crushers
Læs mere »
Den sekundære slagknuser er en af vores mest anbefalede maskiner på grund af dens høje effektivitet og pålidelighed. Disse maskiner kan knuse materialer som asfalt eller betontilslag med middel og høj hårdhed. De er også kendetegnet ved en stor udledningsåbning, der tillader et perfekt flow af materialer og enestående knusning.
Vertical Shaft Impact (open rotor)
Læs mere »
I modsætning til andre knusere, der bruger metalkomponenter, bruger vores lodrette aksel de tilførte sten til at bryde sig selv, hvilket minimerer driftsomkostningerne betragteligt sammenlignet med andre knusere. Resultatet af disse maskiner er af høj kvalitet med en forbedret kubisk form, hvilket gør produktet tilstrækkeligt og mere efterspurgt af byggeindustrien.
Vertical Shaft Impact (closed rotor)
Læs mere »
I modsætning til andre knusere, der anvender metalkomponenter, bruger vores slagknuser med lodret aksel de tilførte sten til at bryde hinanden, og dermed minimere driftsomkostningerne betragteligt. Udgangsresultatet af disse maskiner er af høj kvalitet med forbedret kubisk form, hvilket gør produktet tilstrækkeligt og mere efterspurgt af byggeindustrien.
Tertiary Impact Crushers
Læs mere »
Som navnet indikerer, anvendes tertiære slagknusere i tredje trin af knusningen. De bruges til at bryde kalksten og alluvium op. Knusningsprincippet er baseret på stødeffekten ved høj hastighed.
DMK Series Impact Crushers
Læs mere »
Brugen af en højkvalitets og effektiv vibrationssigte er en forudsætning, da sidstnævnte i høj grad har indflydelse på klassificeringen af det knuste produkt, som er det vigtigste trin i et knusesystem.
Vibrating Screens
Vibrating Screens
Læs mere »
Brugen af en højkvalitets og effektiv vibrationssigte er en forudsætning, da sidstnævnte i høj grad har indflydelse på klassificeringen af det knuste produkt, som er det vigtigste trin i et knusesystem.
Multi Slope Screens
Læs mere »
Boratas multi slope sigter er designet og produceret til at have tre forskellige skråninger. Ved foderafsnittet er skråningen stejl, hvilket tillader en flydende og hurtig materialestrøm. Dette letter i høj grad flowet og klassificeringen af materialer på sigter. Hældningen reduceres hen mod udløbet af sigten, det er for at holde materialerne på sigten, for at øge effektiviteten.
Grizzly Screens
Læs mere »
Boratas Grizzly Screens er designet til de mest krævende applikationer med høj kapacitet og evne til at håndtere slibende materialer. Disse sigter, som har et yderst robust design, kan fungere under strenge forhold, enten som primære eller sekundære. De er særligt effektive til at fjerne fine partikler mellem to knusningsfaser i en proces
Custom Screens
Læs mere »
Boratas brugerdefinerede sigter bruges som produktsigter svarende til multi-slope skigte. For at øge sigteeffektiviteten af tynde materialer er hældningerne på bund- og topdækket forskellige fra hinanden. Disse sigters sigtekapacitet er 20-30 % højere end standard vibrerende sigte. Fordelen i forhold til multi-slope sigter er, at denne brugerdefinerede sigte også kan designes som 4 dæks sigte efter kundens præference.
Washing Screens
Læs mere »
Materialet skylles først og separeres i vaskesigten ved hjælp af vandingsmetoden. Derefter adskilles det fra vandet og sendes ved hjælp af transportbånd til enten en spiralklassifikator eller spandvasker. Vandingssystemet i vaskesigten sikrer, at alt materiale er i kontakt med vand, vasket og adskilt. Med det specialdesignede vaskesystem er det muligt at reducere og øge vaskningen af de ønskede sektioner ved at bruge uafhængige ventiler af vaskerørene på hver etage.
Tragt og foder
Vibrating Grizzly Feeder
Læs mere »
Tragterne er placeret helt i begyndelsen af knuseanlægget for at modtage råmaterialet. De efterfølges sædvanligvis af en vibrerende sigte for kontinuerligt at tilføre materialet til knuseren.
Vibrating Group Feeder
Læs mere »
Tragterne er placeret helt i begyndelsen af knuseanlægget for at modtage råmaterialet. De efterfølges sædvanligvis af en vibrerende føder for kontinuerligt at tilføre materialet til knuseren.
Grizzly Vibro Feeder
Læs mere »
Tragterne er placeret helt i begyndelsen af knuseanlægget. De efterfølges normalt af en vibrerende feeder.
Vibro Feeder
Læs mere »
Tragterne er placeret helt i begyndelsen af knuseanlægget. De efterfølges normalt af en vibrerende feeder.
Stationary Mechanical Stabilization
Stationary Mechanical Stabilization
Læs mere »
BMS-blandere bruges i asfaltvejinfrastrukturen til at fremstille en homogen blanding af knust materiale. En skovlblander udtømmes i det tilberedte materiale i det ønskede forhold, som derefter blandes ensartet ved at bevæge sig mod udløbsåbningen. Gennem tilførsel af vand under blandingsprocessen tilsættes den ønskede mængde vand til blandingen.
Conveyors
Belt Conveyors
Læs mere »
Båndtransportører er den vigtigste transportmetode, der bruges i knuse- og sigteanlæg. Derfor skal de være af høj kvalitet og fungere perfekt. Disse bælter er designet til at være stærke og transportere materialer uden problemer eller afbrydelser.
Wet Processing
Sand Catcher
Læs mere »
Boratas sandfanger er en maskine designet til at fange det fine materiale, der slipper ud fra spandvaskeren. Materialet, der slipper ud fra spandvaskeren, føres ind i sandklassificeringsapparatet, hvor materialet får lov til at bundfælde sig. Med skivernes rotationsbevægelse overføres materialet
Bucket Wheel Washer
Læs mere »
Boratas skovlskiver bruges til at fjerne urenheder som slim eller støv fra sand og grus. Denne maskine er designet til højkvalitets rengøring og afvanding af materialer og sand, som er mellem 0,30 - 7 mm store. Hjulvaskere placeres normalt for enden af knuse- og sigteanlæggene.
Dewaterıng Screen
Læs mere »
Boratas afvandingssigter hjælper med at reducere fugtindholdet fra sand eller sandstore materialer. En blanding af faste stoffer og vand føres ned ad bakke på en skrå sigteoverflade for at opnå hurtig dræning.
Log Washer
Læs mere »
Boratas brændevasker er designet til at rense tilslag, der indeholder uopløseligt ler, grus, blød sten og cement.
Spiral Classifier
Læs mere »
Boratas spiral classifier er en maskine, der hovedsageligt bruges til at adskille slim fra sand og materialer i sandstørrelse. De resulterende produkter er underløbet, som er en delvis tør fraktion, der indeholder det ru materiale, og overløbet, som er en fin fraktion sammen med det, der er tilbage af den flydende medium portion. Denne maskine er normalt placeret for enden af knuse- og sigteanlægget.